6

Feesten en Partijen

Bij eten en drinken De Roerdomp heten we u van harte welkom om uw feesten en partijen te vieren op onze unieke locatie. Of u nu een verjaardag, jubileum, bedrijfsevenement of andere speciale gelegenheid wilt vieren, wij bieden de perfecte setting om samen onvergetelijke herinneringen te maken.

Onze sfeervolle zaal en terras

Onze ruime zaal binnen en ons sfeervolle terras bieden de ideale ruimtes om uw feest of partij te houden. Of u nu kiest voor een intieme bijeenkomst in onze zaal, of wilt genieten van een buitenfeest op ons terras, wij zorgen voor een gezellige ambiance.

Culinaire verwennerij

Onze keukenteam bereiden heerlijke gerechten en hapjes die aansluiten bij uw wensen. Van smaakvolle buffetten tot culinaire diners, wij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van een smaakvolle ervaring.

Professionele Ondersteuning

Ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het plannen en organiseren van uw evenement. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, inclusief decoraties en eventuele speciale verzoeken.

Maak Onvergetelijke Herinneringen

Bij eten en drinken De Roerdomp geloven we in het creëren van bijzondere momenten. Samen met u streven we ernaar om uw feest of partij een onvergetelijke ervaring te maken die uw gasten nog lang zullen koesteren.

Vier uw volgende feest of partij bij eten en drinken De Roerdomp. Neem vandaag nog contact met ons op om uw speciale gelegenheid te bespreken en uw evenement tot in de puntjes te plannen.

Lekker lunchen aan de Rottemeren

Lekker genieten van het uitzicht aan het water, dat zijn de eerste twee ingrediënten voor een fantastische lunch. Nu alleen nog bedenken wie u mee vraagt.

Niets te vieren? Ook dan ben je van harte welkom

Bij ons is er altijd reden genoeg om van uw tijd op het terras of binnen te genieten, zelfs als er geen speciale gelegenheid is. Of u nu gewoon wilt ontspannen, een praatje wilt maken met vrienden of gewoon wilt genieten van de sfeer, u bent van harte welkom.

Kom langs en geniet van een heerlijke tijd op ons terras of lekker binnen.

onderfoto

OPENINGSTIJDEN

De Roerdomp op de kaart

    

Eten en drinken De Roerdomp

Tweemanspolder 12  •  2761 ED Zevenhuizen  •  0180 631505  •  info@etenendrinkenderoerdomp.nl

Volg ons ook op:

 

    

Eten en drinken De Roerdomp

Tweemanspolder 12
2761 ED Zevenhuizen
0180 631505
info@etenendrinkenderoerdomp.nl

Volg ons ook op:

 

© 2013 - 2024 Eten en drinken De Roerdomp | Realisatie: Graficin & De Goudse Wolf

© 2013 - 2024 Eten en drinken De Roerdomp
Realisatie: Graficin & De Goudse Wolf