7

Een begrip sinds 1956

De geschiedenis van Eetcafé De Roerdomp begint al in 1956, maar toen onder de naam Theeschenkerij en Natuurbad De Roerdomp. Deze lag op zo’n 100 meter verder dan waar de Roerdomp zich nu bevindt. 

Op 26 mei 1971 heeft Café De Roerdomp op de huidige locatie haar deuren geopend. In de loop der jaren is er wel het één en ander veranderd aan De Roerdomp. Van café met biljart tot een warm huiselijk eetcafé ingericht met oude agrarische gereedschappen. Sinds 2012 hebben wij het bedrijf overgenomen en heeft het een metamorfose ondergaan, waaronder een serre, waterterras en een overkapping. 

      

Geliefd rustpunt

Bij de Roerdomp kunt u terecht kunt voor een kopje koffie, lunch of diner. De Roerdomp is met haar lange voorgeschiedenis een geliefd rustpunt geworden aan de plezierrivier de Rotte en in de groene achtertuin van Rotterdam. Het gebied de Eendragtspolder met haar Willem Alexander roeibaan heeft goede wandel-, fiets- en vaarroutes en biedt mogelijkheden op heerlijk te ontspannen en te genieten!

 

Lekker lunchen aan de Rottemeren

Lekker genieten van het uitzicht aan het water, dat zijn de eerste twee ingrediënten voor een fantastische lunch. Nu alleen nog bedenken wie u mee vraagt.

Niets te vieren? Ook dan ben je van harte welkom

Bij ons is er altijd reden genoeg om van uw tijd op het terras of binnen te genieten, zelfs als er geen speciale gelegenheid is. Of u nu gewoon wilt ontspannen, een praatje wilt maken met vrienden of gewoon wilt genieten van de sfeer, u bent van harte welkom.

Kom langs en geniet van een heerlijke tijd op ons terras of lekker binnen.

onderfoto

OPENINGSTIJDEN

De Roerdomp op de kaart

    

Eten en drinken De Roerdomp

Tweemanspolder 12  •  2761 ED Zevenhuizen  •  0180 631505  •  info@etenendrinkenderoerdomp.nl

Volg ons ook op:

 

    

Eten en drinken De Roerdomp

Tweemanspolder 12
2761 ED Zevenhuizen
0180 631505
info@etenendrinkenderoerdomp.nl

Volg ons ook op:

 

© 2013 - 2024 Eten en drinken De Roerdomp | Realisatie: Graficin & De Goudse Wolf

© 2013 - 2024 Eten en drinken De Roerdomp
Realisatie: Graficin & De Goudse Wolf